Сучасний ринок праці є дуже динамічним, а роботодавці зацікавлені у висококомпетентних фахівцях. Саме тому, у період підготовки до переддипломної практики для закладу освіти пріоритетним є пошук баз її проходження, де б здобувачі освіти могли опанувати інновації в обраній спеціальності.

Задля цієї мети у ВСП «Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ ім.С.З.Гжицького» було організовано зустріч  представників ТзОВ «МХП Баффало» зі здобувачами освіти 4-го курсу щодо проходження переддипломної практики. Бізнес-партнер з персоналу  Наталія Стрижак ознайомила студентів з можливостями виконання програми практики, оволодіння професійними навичками на підприємстві, яке спеціалізується на вирощуванні великої рогатої худоби м’ясних порід; з перспективами подальшого стажування та працевлаштування на різних потужностях агрохолдингу.

Водночас, відбулась зустріч членів проєктних груп  освітньо-професійних програм «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і «Ветеринарна медицина» зі спеціалістами даного підприємства –  зоотехніком з племінної справи Іваном Вавелюком і провідним лікарем ветеринарної медицини Віктором Смійчиком. Під час розмови розглянули пропозиції виробничників щодо вдосконалення ОПП для покращення якості опанування здобувачами освіти необхідних компетенцій.

Співпраця коледжу з ТзОВ «МХП Баффало»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *