До уваги здобувачів освіти та їх батьків!

Шановне товариство, у 2023/2024 навчальному році від проходження державної підсумкової атестації ЗВІЛЬНЯЮТЬСЯ здобувачі освіти, які вказаного навчального року завершують здобуття повної загальної середньої освіти (у нашому випадку – здобувачі освіти курсів ІІ вет, ІІ тех).

Проте у межах вступної кампанії 2024 року – для вступу на бакалаврат (магістратуру – для медичних спеціальностей) – передбачено проведення національного мультипредметного тесту НМТ – національний мультипредметний тест).

НМТ міститиме ЧОТИРИ БЛОКИ ЗАВДАНЬ: три обов’язкових і один – на вибір. До обов’язкових увійшли: українська мова, математика та історія України.

НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ буде проведено у формі комп’ютерного тестування з 14 травня до 19 липня 2024 року.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ОХОЧИХ ВСТУПАТИ НА БАКАЛАВРАТ У 2024 РОЦІ:

НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ, згідно з якими відбувається планування, організація, проведення ЗНО/НМТ В Україні:

ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРО НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ:

НМТ-2024: КАЛЕНДАР ПРОВЕДЕННЯ:

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ:

Реєстрація на НМТ розпочнеться 14 березня

ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ВАРІАНТ НМТ-2024 (з можливістю завантажити pdf версію)

Якщо ж Ви хочете відтворити атмосферу тестування, ознайомитися з інтерфейсом онлайнового тестувальника, максимально наближеним до того, який буде на реальному НМТ, потренуватися виконувати завдання, навчитися правильно позначати відповіді на завдання різних форм, доречним буде скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн»:

АКТУАЛЬНА інформація про ЗНО/НМТ 2024:

———————————————————————————————————————————————————————-

До уваги студентів випускного курсу (галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство»; спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва)

Цьогоріч (2024) вступники до закладів вищої освіти на основі освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за бажанням можуть скласти єдине фахове вступне випробування та зарахувати його результати для вступу на бакалаврат. Проводити відповідні іспити у формі зовнішнього незалежного оцінювання буде Український центр оцінювання якості освіти.

Таке вступне випробування передбачає оцінювання рівня підготовленості вступника до здобуття ступеня бакалавра з відповідної спеціальності. При цьому вступник також має обовʼязково скласти національний мультипредметний тест або мати результати ЗНО 2021 року чи НМТ 2022, 2023 років.

Національний мультипредметний тест

Про деякі особливості вступу на бакалаврський рівень вищої освіти на основі диплома фахового молодшого бакалавра (прогорніть сторінку до кінця):

Успіхів))

———————————————————————————————————————————————————————-

Здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації (ДПА). Відповідне рішення закріплене:

ПРО НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ:

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ:

ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ НА НМТ:

ПРО УЧАСТЬ У НМТ ПІД ЧАС ДОДАТКОВОЇ СЕСІЇ:

ПУТІВНИК УЧАСНИКА НМТ-2023:

Про НМТ 2023 – у форматі ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ:

ДЕМОНСТРАЦІЙНІ ВАРІАНТИ НМТ (можливо пройти онлайн та/або завантажити у форматі PDF):

———————————————————————————————————————————————————————-