З метою виховання поваги до своїх рідних, формування позитивних сімейних цінностей, студенти групи IV спецвет під керівництвом куратора  Василя Пруса провели відкриту виховну годину на тему:  «З родини йде життя людини».

Під час заходу студенти говорили про роль і значення сім’ї в житті кожної людини та суспільства, розкрили моральні основи родини, закликали наслідувати родинні традиції, міркували про почуття любові та  поваги до найближчих і найрідніших людей – батька й матері, дідуся і бабусі, радили бути чемними, уважними, завжди пам‘ятати місце, де народилися, рідну оселю. З уст студентів звучали теплі поетичні рядки, пісні на родинну тематику.

Сім’я – найцінніший скарб, який людині дається у житті. Жодна карколомна кар’єра та золоті гори не замінять підтримки рідного плеча, теплої посмішки, вдячних обіймів. Бажаємо усім  цінувати понад усе свою сім’ю, дорожити кожною хвилиною, проведеною поряд з рідними людьми, ставити сімейний добробут пріоритетом, насолоджуватися близькістю та теплом. Нехай усі родини будуть здоровими, щасливими і повними!

З родини йде життя людини!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *