Російський масштабний напад на Україну став найбільшим випробуванням для нашої країни за весь час її незалежності. Йдеться про саме існування не тільки незалежної української держави, а й самої української нації. Для українців боротьба проти російської навали – це боротьба за майбутнє самого українського народу.

Окупанти, посягнувши на українські землі, сподівались захопити вільний народ за декілька днів, забувши про те, що століттями чужинці дивувалися неповторній звитязі Українського воїна. Так і сьогодні, коли за короткий термін, за підтримки потужного всеохоплюючого волонтерського руху, Збройні Сили України перетворилися на одну з найбільш боєздатних та дієвих армій, а український народ не припиняє дивувати світову спільноту своєю злагодженістю.

28 лютого 2024 р. студенти ІІ, ІV і ІV спецвет курсів у відкритій виховній годині «Україна – нація незламних» під керівництвом завідувача відділення Лесі Куденчук возвеличували незламний дух, мужність та героїзм, відвагу та самопожертву, відчайдушність і бойове братерство наших військових. У залі лунали щемливі слова подяки захисникам неньки-України, патріотам своєї землі, справжнім героям. Присутні вшанували пам’ять Героїв Рожищенського краю та випускників коледжу, які поклали життя за волю України.

Війна, як ніколи, згуртувала українську націю, мобілізувавши весь її потенціал на відсіч ворогу. Вона торкнулася кожної української родини, стала частиною нашого життя, а перемога у ній стала спільною метою всього українського народу. Ми проходимо через біль гірких втрат у боях за рідну землю. Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо. Кожний українець має свій рахунок війні та свою історію боротьби, що у сукупності складають нашу спільну історію спротиву…

Україна – нація незламних!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *