20 лютого 2024 року з ініціативи викладачок Галини Мосійчук та Лесі Куденчук відбулася екскурсія здобувачів освіти спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва до Рожищенського управління Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості.

Заступник начальника управління Наталія Стащук розповіла, що Державний центр зайнятості сьогодні є активним посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи. Центр пропонує безкоштовні послуги з пошуку роботи та підбору персоналу, а також державне страхування на випадок безробіття, здійснює виплати матеріального забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою роботи. Наталія Стащук поінформувала майбутніх випускників про послуги Державної служби зайнятості, спрямовані саме на молодь, надала інформацію про світ професій та спеціальностей, затребуваних на ринку праці, професії майбутнього, акцентувала увагу здобувачів освіти на ключових моментах складання резюме та проходження співбесіди з роботодавцями і, звичайно ж, відповіла на всі запитання.

Проведений захід сприяє формуванню позитивного іміджу Державної служби зайнятості у молодіжному середовищі, є мотивацією до нових кар’єрних цілей та ще однією можливістю переконатися, що для подальшого професійного зростання здобувачам освіти необхідні ґрунтовні фахові знання.

Екскурсія студентів до Рожищенського управління Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *