Фізична культура є важливою частиною культури сучасного суспільства. Спорт сприяє не тільки фізичному, але й духовному вдосконаленню людини, виховує мужність, завзятість у досягненні мети, загартовує волю. Ці якості необхідні кожній людині, особливо підростаючому поколінню.

11 вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. Студенти та викладачі фізичного виховання Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького напередодні цього свята організували товариські змагання з міні-футболу між командами ветеринарного і технологічного відділення. Своїх друзів на спортивний майданчик прийшли підтримати одногрупники.

З нагоди прийдешнього свята усіх присутніх привітав директор коледжу Олександр Давидюк. Гра була напруженою, проте перемогу здобули досвідчені футболісти – майбутні ветеринари.

Тож вітаємо усіх шанувальників фізичної культури і спорту, викладачів та студентів з сьогоднішнім святом! Вдалих усім стартів, переможних фінішів, щирих уболівальників, олімпійського довголіття, життєвих і спортивних перемог!

З Днем фізичної культури і спорту України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *