У Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького вже стало традицією на початку навчального року проводити знайомство студентів-першокурсників з бібліотекою.

Відтак саме 8 вересня, у Міжнародний день грамотності, до бібліотеки завітали студенти І курсу спеціальності «Ветеринарна медицина». Завідуюча бібліотеки Інна Олегівна Лукашук привітала першокурсників з початком студентського життя, побажала успіхів у навчанні та тісної співпраці з бібліотекою. У вступному слові Інна Олегівна зауважила: «Кажуть, хто володіє інформацією, той володіє світом. Тож наша бібліотека завжди готова надати вам всю необхідну інформацію для того, щоб ви стали «володарями світу» – висококваліфікованими спеціалістами у своїй галузі».

Студенти ознайомилися з правилами користування бібліотекою, з її відділами і основними функціями, графіком та формами її роботи. Завідуюча розповіла, як стати читачем бібліотеки, продемонструвала популярні фахові періодичні видання, запросила усіх до плідної співпраці та висловила сподівання, що робота з книгами і періодикою у стінах книгозбірні принесе усім користь, задоволення та інтелектуальне збагачення.

Без читання немає навчання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *