Календар визначних подій змінюється, але незмінними залишаються традиції, що утвердилися в стінах нашого закладу освіти.

8 червня 2024 року в актовій залі Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького було велелюдно. Тут зібралися випускники різних поколінь – пригадати яскраві моменти студентських років, дружбу, яка пройшла випробування часом. Зважаючи на непрості часи, зустріч цьогоріч проходила  у скромному форматі дружнього спілкування з викладачами та одногрупниками. Але це не завадило випускникам  різних років потиснути один одному руки, згадати щасливі роки свого студентства та наставників, які дали їм дорогу в життя.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про викладачів та випускників коледжу, яких, на жаль, уже немає серед нас. З вітальним словом до учасників зустрічі звернувся директор коледжу Олександр Давидюк, побажав випускникам міцного здоров’я, наснаги, подальших досягнень та миру, адресував окремі слова подяки викладачам, які є гідним взірцем для наступних поколінь.

Теплі слова вдячності звучали у побажаннях гостей, які поринули у приємні спогади. Випускники 1980 року на згадку про щасливі студентські роки висадили туї у саду коледжу.

Учасники заходу мали змогу пройтися ти­хими коридорами коледжу, зазирнути в кожну аудиторію, посидіти за своїми улюбленими партами, при­гадати все до найменших дрібниць.

Тож вітаємо випускників минулих років та пишаємося кожним із них, адже саме вони – наше минуле, сьогодення й майбутнє, наша гордість! Бажаємо подальших успіхів та завжди чекаємо у коледжі!

Зустріч крізь роки…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *