30 травня 2024 року на базі Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького відбулись обласні змагання з міні-футболу і легкоатлетичної естафети серед студентів фахових коледжів за програмою сільських спортивних ігор Волині. У змаганнях поряд з господарями взяли участь команди ще трьох закладів освіти: Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ, Володимир-Волинського фахового коледжу і Горохівського фахового коледжу ЛНУП

Збірна команда наших студентів з міні-футболу у складі Кальчука Олексія, Дороша Юрія, Ткачука Назара, Шлапка Владислава, Мельничука Михайла, Кошелюка Богдана, Ярощука Дмитра, Волошенюка Артема, Полячука Романа в загальному заліку виборола ІІ місце.

Команда з легкоатлетичної естафети, до складу якої входили Данелюк Ольга, Кириченко Ірина, Карпинка Денис і Дейнека Давид, в загальному заліку отримала бронзу.

Захід викликав шквал позитивних емоцій і в учасників, і у вболівальників. Переможці і призери нагороджені грамотами й медалями Громадської організації «Волинська територіальна організація ВФСТ «Колос»».

Щиро вітаємо переможців та всіх учасників змагань і бажаємо подальших спортивних досягнень!

НА БАЗІ КОЛЕДЖУ ПРОЙШЛИ ОБЛАСНІ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *