Щороку другої суботи червня Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького оживає по-особливому: його стіни вкотре наповнюються голосами тих, хто колись розпочав звідси свою стежину у доросле життя.

Зустріч з випускниками – це не просто традиція, а справжнє свято спогадів і натхнення. Це час, коли ми згадуємо яскраві моменти студентських років, перші перемоги і невдачі, дружбу, яка пройшла випробування часом. Повертаючись до рідних аудиторій, кожен випускник занурюється у хвилюючий вир емоцій, де суміш радості і ностальгії дарує відчуття особливої причетності до історії нашого закладу освіти. Зустріч з випускниками – це час, коли ми розуміємо, що незважаючи на роки, які пролетіли, нас об’єднує щось більше, ніж просто місце навчання. Це спільні спогади, мрії та цінності, які продовжують жити в серцях кожного…

Тому, не дивлячись на воєнний стан в нашій країні, зустрічі з випускниками цьогоріч – БУТИ! Коледж чекає своїх випускників 8 червня 2024 року об 11 год. на дружнє спілкування з викладачами та одногрупниками – і нехай ця зустріч проходитиме у скромнішому форматі, але вона обов’язково відбудеться!

Шановні випускники Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького!

8 червня 2024 року запрошуємо вас на традиційну зустріч, яка відбудеться об 11 год.

Запрошуємо на зустріч з випускниками!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *