15 травня 2024 року у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького відбулась V студентська пошуково-дослідницька конференція «НАУКА: ПЕРШІ КРОКИ».

Конференцію організовуємо у тісній співпраці методичної служби із цикловими комісіями – задля залучення найширшого кола здобувачів освіти до діяльності пошукової, дослідницької й для виявлення, мотивації творчого самовдосконалення, активізації початків наукової роботи у період студентства.

Цьогорічна конференція – це презентація результатів роботи (уже традиційно) за напрямками:

– Ветеринарна медицина на сторожі людства;

– Проблеми та перспективи виробництва та переробки продукції тваринництва;

– Загальна підготовка – невід’ємна складова в здобутті освіти.

Розпочато щорічну конференцію «НАУКА: ПЕРШІ КРОКИ» вітальним словом голови оргкомітету – директора коледжу – Олександра Давидюка, який привітав учасників, побажав плідної роботи.

Досвід доповідача конференції, безсумнівно, буде корисним для підготовки до майбутніх публічних виступів у професійній чи соціальній самореалізації. Організаторам же імпонує той факт, що долучитись до конференції, окрім попередньо заявлених доповідачів та наукових керівників, виявили бажання й здобувачі освіти різних груп (сподіваємось, вона виправдала їх інтелектуальний запит). З приємністю відзначимо: традиції щодо організації і проведення студентської пошуково-дослідницької конференції, започатковані у ще мирному 2019, – обнадіюють: наші «…перші кроки…» – ґрунтовні передумови для особистісного зростання усіх, хто братиме участь у відбудові/розбудові України (працюючи за фахом або й ні).

Підсумок заходу – вручення головою оргкомітету Олександром Давидюком сертифікатів доповідачам-учасникам конференції та їх науковим керівникам (фотозвіт додаємо) і – подяка директора коледжу за активну позицію, бажання досліджувати, вивчати, впроваджувати нові підходи та стандарти у ветеринарній, технологічно-виробничій освітніх галузях.

За результатами конференції заплановано укладання збірника тез доповідей V студентської пошуково-дослідницької конференції «НАУКА: ПЕРШІ КРОКИ».

У коледжі відбулась конференція «Наука: перші кроки»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *