Велика чарівна земля України: неозорі степи і поля, високі гори, задумливі ліси, тихі береги річок та озер. І куди б не пішли: чи то у ліс, чи на луки, чи в поле – скрізь нас привітно зустрічають усмішки рідної землі – чарівні квіти.

Саме темі квітів була присвячена виховна година «Квіти – вільна краса незалежної України», яку організували та провели студенти IV технологічного курсу під керівництвом куратора Лесі Куденчук.

Квіти – одне з найпрекрасніших творінь природи. Квіти ваблять наші очі дивовижною красою, зігрівають наші серця своєю надзвичайною ніжністю і тендітністю. Їхнє безкінечне розмаїття, витончена гама барв і пахощів позитивно впливають на наші емоції і загальний психічний стан. І хоча квіти відносять до природної краси, вони також є відображенням нашої душі, нашої історії та нашого майбутнього. Від синіх волошок до жовтих соняшників, кожен цвіт втілює в собі дух вільної і незалежної нації.

Ми часто забуваємо, що природа подарувала нам свої прекрасні скарби навік. І ми повинні берегти їх, як своє життя. Любіть свою землю, свій народ, свої традиції і станете справжніми людьми, гідними нашої вільної незалежної України.

Квіти – вільна краса незалежної України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *