Війна, нав’язана нам агресором, ще більше загострила питання життя людини. Завжди на часі нагадування вихованцям, якого б віку вони не були, що наше життя – це найцінніший дарунок. Тому велику стурбованість у дорослих сьогодні викликає питання підтримання безпеки на дорогах. І це не випадково: з-поміж країн Європейського Союзу Україна посідає одне з перших місць за кількістю загиблих на дорозі.

14 травня 2024 року в рамках проведення щорічного Тижня безпеки дорожнього руху, з метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю студентів та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі, у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького відбулась зустріч з представниками патрульної поліції на тему: «Увага на дорозі – безпека життя».

Працівники поліції нагадали студентам про необхідність дотримання правил дорожнього руху, звернули увагу на правила кермування автомобілем, мопедом, велосипедом, гужовим транспортом, дали роз’яснення діючого законодавства та відповідальність за його порушення. У присутніх була нагода обговорити випадки, які виникають в учасників дорожнього руху, причини аварій, травмувань.

Працівники поліції пояснили здобувачам освіти, що правила дорожнього руху стосуються кожного, бо кожен з нас за їх порушення несе передбачену законом відповідальність.

Увага на дорозі – безпека життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *