Відповідно до плану засідань обласних методичних об’єднань закладів фахової передвищої освіти Волинської області на 2024-2025 навчальний рік, 8 травня 2024 року у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького в онлайн-режимі відбулось ОМО заступників з виховної роботи.

Усіх присутніх привітала та оголосила регламент роботи голова методоб’єднання Тетяна Оксенчук. З вітальним словом до учасників заходу звернувся директор Олександр Давидюк, ознайомивши з історією та особливостями освітнього процесу у коледжі і побажавши усім плідної роботи.

Відповідальна за виховну роботу коледжу Оксана Черняк виступила з доповіддю «Діяльнісний підхід щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання в закладі освіти». Про стратегічні аспекти виховної роботи куратора групи в системі підготовки здобувачів фахової передвищої освіти за сучасних умов говорила викладачка спеціальних дисциплін, куратор групи Олена Заяць. У рамках методоб’єднання студентським колективом коледжу було представлено народознавчий відеопроєкт «Великдень всіх нас на гостини просить». 

На закінчення заходу голова методичного об’єднання Тетяна Оксенчук підвела підсумки засідання, подякувавши організаторам за плідну та результативну роботу.

У коледжі відбулось обласне методичне об’єднання заступників з виховної роботи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *