20 березня відзначався Всесвітній день щастя. Цей день започаткований Генеральною Асамблеєю ООН 28 червня 2012 року з метою підтримання ідеї, що прагнення до щастя є невід’ємним бажанням кожної людини на планеті. Пропозицію вніс на розгляд індо-американець Джейм І’лаєн. Він вибрав цю дату не випадково, адже 20 березня – день весняного рівнодення, перший день весни у Північній півкулі, період відродження та нових починань.

Саме 20 березня 2024 р. студенти групи І веттех під керівництвом куратора Олени Заяць провели відкритий виховний захід на тему: «Що таке щастя? Сім кольорів щастя». Метою заходу було з’ясувати, що означає слово «щастя», що нам може принести щастя, як виглядає щаслива людина, що потрібно для того, щоб бути щасливим.

Здобувачі освіти порівняли щастя з веселкою. Перший колір щастя – це життя, яке подарувала нам мама, це бажання відчувати мамину ласку і тепло. Другий колір – це життя у прекрасній країні, ім’я якій – Україна. Третій колір щастя – це знання, які є для нас скарбом. Четвертий колір – це щастя як стан цілковитого задоволення, відчуття безмежної радості. П’ятий колір – це люблячі вірні друзі, шостий – краса, світло, добро. Сьомий колір – це наші мрії.

Сім кольорів щастя, а можливо, й більше. Хто його знає. Але те, що воно різнокольорове, барвисте, світле – це 100%…

Сім кольорів щастя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *