З глибоким сумом повідомляємо, що 11 лютого 2024 року перестало битися серце Фарафонова Жана Олексійовича – людини, яка велику частину свого життя присвятила роботі у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького.

Уродженець села Чемерівці, що на Хмель­ниччині, Жан Олексійович у 1964 р. прибув у Рожище, де почав працювати викладачем епізоотології тоді ще Рожищенського зооветеринарного технікуму. Лекції з курсу мікробіології, які читав Жан Олексійо­вич, були надзвичайно цікавими й пізнавальними, студенти заслуховувалися вик­ладом тем досвідченим педагогом.

З 1980 по 1986 рік Жан Олексійович обіймав посаду директора закладу освіти. Його пам’ятають як мудрого, принципового керівника зі стійкою гро­мадською позицією. На посаді директора проводив значну роботу зі зміцнення матеріально-технічної бази: побудовано гуртожиток, клініку, створено і обладнано ряд навчальних кабінетів і лабораторій, пункт штучного осіменіння тварин.

Жан Олексійович нагороджений медаллю «Ветеран праці», трудовою відзнакою «Знак пошани», заохочувальною відзнакою «Ветеран ветеринарної  медицини України», Почесним золотим дипломом лікаря ветеринарної медицини.

Колектив Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького висловлює глибокі співчуття з приводу смерті Фарафонова Жана Олексійовича, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з ним. Світла пам’ять про цю мудру, талановиту людину назавжди залишиться у наших серцях…

Щиро розділяємо біль втрати…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *