Шановні друзі!  Бібліотека Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького запрошує долучитися до всеукраїнської акції «Національний тиждень читання» під гаслом «Бути своїми»!

Згідно зі стратегією розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія», з 4 до 10 грудня 2023 року Український інститут книги проводить Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання». Мета цієї акції — консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.

Цьогоріч центральна постать у проведенні тижня читання – український прозаїк, поет, публіцист, політичний діяч, один із основоположників пореволюційної української прози, один із найвідоміших представників Розстріляного відродження, ідейний натхненник гасла «Геть від Москви!» Микола Хвильовий. 13 грудня виповнюється 130 років від дня його народження. Найкраща данина шани майстрові літературного жанру – ознайомлення з його творчістю. Книги Миколи Хвильового є в нашій бібліотеці, тому будемо щиро раді увазі до них.

Також у нашій книгозбірні з’явилося багато нових книг, які чекають на своїх читачів. Запрошуємо всіх приходити, обирати та насолоджуватися читанням.

Всім охочим радимо: долучайтеся до акції, діліться на своїх сторінках у соціальних мережах фото та враженнями про улюблені книги, використавши хештеги : #тижденьчитання2023 та #бутисвоїми.

Національний тиждень читання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *