19 листопада 2023 року Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького гостинно приймав усіх охочих у своїх стінах. День Університету відвідали і студенти Рожищенського фахового коледжу.

З вітальною промовою до присутніх звернувся в. о. ректора Іван Парубчак. З короткою історією факультетів та презентаціями освітніх програм і спеціальностей присутніх ознайомили їх очільники: Юрій Стронський – декан факультету ветеринарної медицини, Андрій Бойко – декан біолого-технологічного факультету, Галина Коваль – декан факультету харчових технологій та біотехнології, Олег Гримак – декан факультету економіки та менеджменту, Руслан Пеленьо – декан факультету громадського розвитку та здоров’я. Своїми враженнями щодо навчання у ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького поділилася голова профспілки студентів та аспірантів Ліна Вислоцька.

Студенти коледжу відвідали факультети університету, в невимушеній атмосфері поспілкуватися з викладачами і здобувачами освіти, оглянути корпуси та територію університетського комплексу.

Студенти коледжу відвідали день університету у ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *