16 листопада у актовій залі Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького було гамірно. Тут зібралась уся коледжанська родина з приводу відзначення двох важливих дат. Адже 17 листопада – День студентів, свято молодості, веселощів, щасливих посмішок, приємних спогадів. А у третю неділю останнього місяця осені (а цьогоріч це припадає на 19 листопада) відзначатиметься День працівників сільського господарства.

Усіх присутніх привітав директор коледжу Олександр Давидюк. За відмінні успіхи у навчанні, зразкову поведінку, активну участь у громадському, спортивному житті та художній самодіяльності грамотами були нагороджені найуспішніші студенти, а з нагоди Дня працівників агропромислового комплексу оголошено подяки працівникам закладу освіти.

Опісля члени студентської профспілки та студентського самоврядування організували концертну програму. Зі сцени лунали патріотичні пісні, жартівлива поезія про студентське життя. Молодь активно долучилася до участі у конкурсах. Приємно було спостерігати за непідробними веселими посмішками, що світилися на обличчях глядачів.

Дякуємо Збройним Силам України за те, що дають нам змогу вчитися і працювати. Щиро віримо у якнайшвидшу Перемогу!

Відбувся святковий захід з нагоди дня студентів та дня працівників сільського господарства

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *