Сьогодні, 17 листопада, важливий день для усіх, хто є студентом або ж був ним кілька років тому! Тому щиро вітаємо усіх причетних до цієї дати!

Студентська пора − це особливий період життя, коли кожен формує своє майбутнє, пізнає нове, знаходить друзів. Бути студентом – означає бути незалежним, неупередженим, безстрашним, вірити в свої сили. Адже у студентському віці нічого недосяжного немає.

На жаль, сьогодні, шановні наші студенти, ви здобуваєте освіту в нелегкий час. І Вітчизна чекає від вас не лише якісного навчання, а й активної громадянської позиції, креативного мислення і нових ідей. Навчання – це перший ступінь становлення вас як професіоналів. Ви вже зробили важливий крок, обравши майбутню спеціальність і наш коледж для її здобуття. Тепер належить отримати знання, щоб потім з успіхом застосовувати їх на практиці. Тому ви – наша світла надія на майбутнє, потужна рушійна сила, яка невдовзі прийде на зміну старшому поколінню і стане важливим чинником зростання українського суспільства.

Ми переконані, що ваші знання і талант, відповідальне ставлення до майбутнього держави стануть вагомим внеском у захист і розвиток країни.
Зичимо всім вам міцного здоров’я, добра, миру, наснаги, оптимізму та реалізації найзаповітніших мрій! Нехай студентські роки стануть одними з найяскравіших у вашому житті, а знання та одногрупники будуть надійною опорою на життєвому шляху!

Вітаємо з Днем студента!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *