Не так давно в житті першокурсників Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького відбулася важлива подія – вони стали студентами. Але для отримання диплому фахівця стільки ще треба зробити: з’їсти пуд солі, згризти граніт науки, вирішити усі проблеми, які виникатимуть на шляху до омріяної спеціальності.

Для того, щоб загартувати дух здобувачів освіти, згуртувати їх, відповідальна за виховну роботу Оксана Черняк спільно зі студентською радою та студентською профспілкою організували для «першачків» веселі змагання патріотичного змісту – квест «Шляхами рідної України».

Студенти групи І веттех об’єдналися у дві команди, які проходили по маршруту певні станції: «В об’єктиві», «Логічна», «Вікторина», «Пісенна», «Магічний квадрат», «Дешифратор», «Україна на мільйон». На кожній станції студенти отримували певні завдання. Їм необхідно було пригадати вивчений раніше матеріал з української мови, історії України, зробити певні тематичні фото та відгадати українські пісні за їх мелодією. Учасники продемонстрували чудові знання, ерудованість, уміння працювати в команді і вирішувати проблеми разом.

Проте змагання є змагання – перемогу у квесті здобула команда «Незламні серця». В кінці заходу капітани обох команд отримали грамоти, а усі учасники квесту – призи від студентської профспілки, які дуже сподобалися першокурсникам та надихнули на подальшу участь у різного роду заходах.

Інтелектуально-пригодницька подорож Україною у формі патріотичного квесту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *