«Кібербезпека – знати і застосовувати!», – під такою назвою у Хабі цифрової освіти Комунального закладу “Публічна бібліотека” Рожищенської міської ради пройшла година кіберзахисту. Працівники хабу Неоніла Антонюк та Руслана Ковалюк розповіли студентам-першокурсникам Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького про важливість безпеки в цифровому середовищі.

Здобувачі освіти переглянули освітній серіал «Обережно! Кібершахраї!» на національній онлайн-платформі цифрової грамотності «Дія. Освіта», після чого успішно склали тести та отримали сертифікати, які засвідчили ефективність навчання. Студенти дізналися, як не потрапити на гачок кібершахраїв та зберегти власні кошти, як розпізнати найпопулярніші схеми обману (заміна SIM-карти, викрадення телефону, фішинг, шахрайські дзвінки, доступ до комп’ютера) і ще багато корисної інформації.

Пропонуємо і вам переглянути освітній серіал «Обережно! Кібершахраї!» за покликанням: https://osvita.diia.gov.ua/cou…/attention-cyber-fraudsters і підвищити свою цифрову грамотність.

Кібербезпека – знати і застосовувати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *