Профілактична робота у закладі освіти дає можливість виробити в підлітків уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

З цією метою у Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького завітали інспектори відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Ольга Шмігель і Олександр Таровський. Це була не просто зустріч, а щире безпосереднє спілкування, під час якого здобувачі освіти дізналися багато нового про норми законодавства і відповідальність за їх порушення. Студенти активно долучалися до розмови, задавали запитання щодо тем, які їх хвилюють.

На жаль, сьогодні проблема зростання правопорушень серед молоді є надзвичайно актуальною. А правопорушення, скоєне у підлітковому віці, – це темна пляма на все життя. Щиро дякуємо працівникам поліції за змістовну та корисну інформацію і сподіваємося, що отримані знання допоможуть кожному, хто їх осягнув.

ЗУСТРІЧ З ПРАЦІВНИКАМИ ПОЛІЦІЇ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *