Існує вислів: «Щоб відчути себе справжнім студентом, потрібно пожити в студентському гуртожитку». Саме тут студенти стають дорослішими, самостійними, вчаться знаходити спільну мову з однолітками.

20 вересня 2023 року відбулися загальні збори студентів-мешканців гуртожитку Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького за участю директора коледжу Олександра Давидюка, відповідальної за виховну роботу Оксани Черняк, інженера з охорони праці Василя Романюка. Розглядалися питання дотримання студентами правил внутрішнього розпорядку, пожежної безпеки, культури поведінки в гуртожитку і громадських місцях, заборони вживання спиртних напоїв, наркотичних речовин та  тютюнових виробів. Особлива увага акцентувалась на безпеці перебування здобувачів освіти у кімнатах гуртожитку, зокрема, на дотриманні алгоритму дій при сигналі «Повітряна тривога», адже всі ці вимоги підпорядковані єдиній меті – збереження життя та здоров’я студентів.

На зборах була присутня директорка Молодіжного центру Рожищенської міської ради Наталія Пешук, яка розповіла про заклад, його локацію у місті, які послуги він надає. Пані Наталія запросила студентів приєднуватися до молодіжних ініціатив центру, наголосила на важливості бути активно залученими до суспільного життя громади шляхом волонтерства та членства у рядах молодіжної ради, у яку саме зараз відбувається відбір кандидатів.

Сподіваємося, що час перебування студентів коледжу у стінах гуртожитку буде змістовним, насиченим цікавими подіями, а головне – безпечним!

Відбулися збори студентів-мешканців гуртожитку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *