Адаптація студентів нового набору до навчання в коледжі – важливий і тривалий процес. Підлітки потрапляють у середовище, досі не знайоме їм. Нові умови навчання, поселення в гуртожиток, графік занять, відмінний від шкільного, – до цього всього потрібно звикнути. І допомагають студентам-новачкам упоратися з усіма труднощами першого року навчання їх куратори, керівництво коледжу, викладачі, працівники, студенти старших курсів.

Так, у перший тиждень навчання куратор групи І веттех Олена Заяць організувала знайомство студентів з особливостями роботи бібліотеки і читальної зали коледжу. Під час зустрічі зі здобувачами освіти зав. бібліотекою Інна Лукашук розповіла про забезпеченість закладу освіти навчальною літературою і художніми творами, про періодичні видання, які отримує бібліотека, про безкоштовний доступ до Інтернету у читальній залі. Окремо зупинилася на відповідальності користувачів за взяті у бібліотеці книги та своєчасне їх повернення.

Під час зустрічі студенти отримали корисну інформацію щодо структури, напрямів діяльності, методів обслуговування та можливостями користування фондом бібліотеки. Сподіваємось, що молоді люди стануть активними читачами, частими гостями нашої книгозбірні!

ЗНАЙОМСТВО ПЕРШОКУРСНИКІВ З БІБЛІОТЕКОЮ КОЛЕДЖУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *