Початок нового навчального року – це свято для студентів, викладачів, батьків, воно неймовірним дивом об’єднує всі покоління. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, світлих надій і несподіваних зустрічей…

Новий навчальний рік у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького розпочався 1 вересня 2023 р. святковою лінійкою. На жаль, цьогоріч ми знову вимушені відзначати цей день в умовах війни. Та все ж, віримо, що вже скоро світло переможе темряву, а поки – навчаємо і навчаємось, адже нашій країні сьогодні, як ніколи, потрібна освічена нація!

До дружньої коледжанської родини приєдналися студенти нового набору. Усіх присутніх привітав з початком нового навчального року директор коледжу Олександр Давидюк, вручив грамоти студентам-відмінникам. До своїх молодших колег звернулися випускники, благословення на успішний і плідний початок навчального року пролунало від настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ отця Василя.

Ми впевнені: роки навчання у Рожищенському фаховому коледжі стануть цікавими та незабутніми для наших студентів! Пам’ятаймо: ми – українці! Гордимося цим і віримо в перемогу!

Успішний старт нового навчального року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *