Випускний – пам’ятна та особлива подія, якої немає в жодному календарі. Викладачі, студенти та їх батьки із хвилюванням чекали на цей день. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості та незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо.

30 червня 2023 року на подвір’ї Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького зібралася уся коледжанська родина – з нагоди традиційного свята прощання з коледжем. Дипломи фахового молодшого бакалавра отримали випускники спеціальностей «Ветеринарна медицина» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». 

Сумно, що цьогоріч свято юності та краси було не настільки урочисте, як цього хотілося б, адже у нашій країні йде війна. Навчання для випускників було нелегким: карантин, «дистанційка», часті тривоги, відключення світла, відсутність Інтернету… Останній рік для нас усіх був надскладним.  Проте, незважаючи на усі перешкоди, випускники загартувалися, навчилися бути об’єднаними, продемонстрували, що є справжніми українцями, незламними і сильними. І ми з упевненістю можемо сказати: майбутнє нашої країни – у надійних руках.

Упевнені, що дипломи стануть нашим випускникам надійним стартом для успішної кар’єри, а усі їх мрії здійсняться під мирним небом України.

У добру путь, випускники! Все буде Україна!

У Рожищенському фаховому коледжі – випускний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *