18-19 травня 2023 року для студентів І курсу Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького викладачами дисциплін «Захист України», майором Ігорем Шраєм та «Основи медичних знань» Сергієм Федчиком були проведені навчально-польові заняття з тактичної, вогневої, фізичної та медико-санітарної підготовки з виходом у навчально-спортивний центр «Патріот». Заняття проходили з метою посилення військово-патріотичного виховання молоді, оскільки у цей непростий для нашої країни час воно набуває особливого значення.

Студенти поринули в атмосферу військового життя та активно брали участь у всіх заходах: повправлялися у стрільбі з пневматичної гвинтівки, пройшли практичний курс медико-санітарної підготовки, ознайомилися з будовою та принципами роботи АК-74, його призначенням і бойовими властивостями, взяли участь у змаганнях з розбирання і складання автомату Калашникова. Юнаки, які показали найкращі результати, були нагороджені грамотами:

І місце – Максим Плюта

ІІ місце – Роман Полячук

ІІІ місце – Сергій Лукашук.

Навчання в польових умовах загартовує, дає можливість опанувати основи нелегкої та водночас цікавої військової справи, відчути справжню атмосферу військової служби. Наші студенти довели, що підростає надійне покоління майбутніх захисників нашої держави.

Навчально-польові збори – це важливий досвід для юнаків і дівчат як майбутніх захисників та захисниць.

Враження від заходу у здобувачів освіти були яскравими та позитивними. Вони довели, що підростає надійна зміна майбутніх зажисників нашоїдержави Навчально-польові збори – це важливий досвід для юнаків і дівчат як майбутніх захисників та захисниць.

Проведено навчально-польові збори для студентів коледжу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *