15 травня в Україні та світі відзначали Міжнародний день сім’ї. З нагоди цього свята студенти ІІІ курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і куратор Леся Куденчук організували та провели виховну годину «Моя сім’я, моя родина в житті і долі України».

Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місце, де народилася, де минуло її дитинство. То родинне вогнище, маленька батьківщина, де живуть мама, тато, бабуся, дідусь, сестри і брати, і якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас, вийде велика держава – Україна.

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут українського народу! День сім’ї – не лише родинне свято, але й патріотичне, адже це нагадування про свій рід, своє коріння, про духовний зв’язок із минулим та сучасністю. 

Свято родини – це ще один привід провести разом час, забути про життєві турботи, розділити із сім’єю радість і веселощі, створити свої неповторні родинні традиції, відкрити у собі найкращі якості – турботу, ніжність, щирість, доброту, співчуття, щедрість…

Моя сім’я, моя родина в житті і долі України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *