3 травня 2023 року на базі Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького в дистанційному форматі відбулось обласне методичне об’єднання голів студентських профкомів, у роботі якого взяли участь представники студентських профспілок закладів фахової передвищої освіти Волинської області. Координувала роботу засідання методист коледжу Ірина Козачук. З вітальним словом до учасників методоб’єднання звернувся директор Олександр Давидюк, який ознайомив присутніх з історією та особливостями освітнього процесу у коледжі і побажав усім плідної роботи.

Представниця первинної профспілкової організації студентів коледжу Світлана Куцевич виступила з доповіддю «Результативна співпраця профспілкових організацій фахового коледжу – запорука якісного освітнього процесу». Про булінг в освітньому середовищі, його попередження, відповідальність за порушення законодавчих норм, захист здобувачів освіти говорила відповідальна за виховну роботу Оксана Черняк. У рамках методоб’єднання членами студентської профспілки коледжу було представлено соціальний відеопроєкт «Цікаво. Корисно. А чи безпечно? Інтернет-загрози та кібербулінг».

На закінчення заходу голова методичного об’єднання голів студентських профкомів, викладач Комунального закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Алла Хом’ярчук підвела підсумки засідання, подякувавши за плідну та змістовну роботу.

Відбулось засідання обласного методичного об’єднання голів студентських профкомів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *