Щороку в останню суботу квітня відзначають Міжнародний день ветеринарного лікаря. Цього дня вшановують людей шляхетної й доброї професії, які завжди стоять на варті захисту та порятунку тварин, які по-справжньому люблять братів наших менших і володіють талантом спілкування з ними.

ВСП «Рожищенский фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького» має пряме відношення до цього дня, адже у його стінах готуються майбутні спеціалісти ветеринарної галузі. Напередодні свята викладачка спеціальних дисциплін, голова циклової комісії ветеринарних дисциплін Олена Заяць разом зі студентами групи ІІ спецвет провела виховну годину на тему: «Моя професія – ветеринар». На заході говорили про надзвичайну важливість цього фаху, адже ветеринар не просто лікує тварин. Він щоденно стикається зі складними задачами, які вимагають відмінних знань і практичного досвіду.  В його обов’язки входить діагностика і профілактика хвороб, медичні та косметичні процедури, ветеринарно-санітарний контроль. Без фахівця цієї професії не обійтися жодному господарству,  фермі, будь-якій людині, яка має домашнього улюбленця!

Отож вітаємо усіх причетних зі святом! Бажаємо успіхів, терпіння, старанності, подяки за нелегку працю. Зичимо усім отримувати задоволення від тієї роботи, яку ви свого часу обрали і якій присвятили своє життя!  Нехай завжди вдається зцілювати тварин і отримувати у відповідь ласку та доброту в їх очах.

З Міжнародним днем ветеринарного лікаря!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *