5 квітня у актовій залі гуртожитку Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького було людно. Усі зібралися на цікаву подію – майстер-клас із виготовлення парафінових свічок від студента І курсу Арсена Цицика.

На жаль, хлопець тривалий час бореться з онкологією. Після неодноразового лікування за кордоном Арсен продовжує приймати суху хімію та ряд інших препаратів. Проте, незважаючи ні на що, хлопець здобуває фах фельдшера ветеринарної медицини, а разом з тим творить парафінові шедеври,  кошти від продажу яких ідуть на придбання необхідних ліків.

Під час майстер-класу кожен охочий міг спробувати виготовити власну свічечку, а також, взявши участь у аукціоні, долучитися до фінансової підтримки Арсена.

Можливо, прочитавши цей допис, ви теж виявите бажання допомогти Арсену. Запрошуємо відвідати сторінку його мами Наталії за покликанням: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010492930895 У неї на сторінці є вся необхідна інформація та фото можливих парафінових виробів. Там ви зможете обрати свічечку, яка припаде вам до душі. У наше місто Арсен привезе замовлення особисто, а іногороднім – можлива доставка поштою.

Творімо добро разом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *