3 березня 2023 року у ВСП “Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки” проходила ХVІ Міжнародна студентська наукова конференція “Молодь як стратегічний потенціал розбудови національної економіки”. До участі були запрошені здобувачі освіти закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти України і зарубіжжя.

Серед учасників конференції – студентка ІІІ курсу спеціальності «Ветеринарна медицина» ВСП «Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького» Ольга Данелюк. Дівчина під керівництвом викладача Оксани Черняк взяла участь у роботі секції «Інформаційні технології та прикладна математика», узагальнивши результати дослідження на тему: «Використання штучного інтелекту у ветеринарії». Тези доповіді увійшли до традиційного збірника, а студентка нагороджена сертифікатом. 

 Участь у такого роду заходах є дуже корисною для молоді, оскільки вона дає змогу розширити власний кругозір, отримати нові знання та досвід.

Наша молодь – наше майбутнє!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *