10 березня 2023 року викладач Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького Оксана Черняк провела відкрите заняття з дисципліни «Інформатика» у групі І веттех на тему: «Векторний графічний редактор як інструмент для дизайну. Основні інструменти для малювання».

Викладач поєднала традиційні та інтерактивні методи і прийоми, застосувавши можливості ресурсу Learningapps на різних етапах заняття (під час актуалізації опорних знань студенти розв’язували інтерактивний кросворд «Основи комп’ютерної графіки»; сприйняття та усвідомлення матеріалу супроводжувалось вправою «Класифікація» з метою порівняння характеристик векторного і растрового зображень; узагальнення і систематизацію вивченого здійснили за допомогою інтерактивної гри «Перший мільйон», запустивши її на смартфонах зчитуванням QR-коду).

Упродовж заняття викладач демонструвала складові інтерфейсу, основні інструменти та способи створення зображень за допомогою безкоштовного векторного редактора Inkscape, студенти заповнювали опорні конспекти до теми.

Заняття пройшло змістовно, цікаво, інтенсивно, дало якісний навчальний і виховний результат.

Відкрите заняття з інформатики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *