Таку назву мав профілактично-виховний захід, проведений 8 лютого 2023 року студентською радою гуртожитку Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького. Його актуальність важко заперечити. Адже велике розмаїття алкогольних напоїв на сучасному ринку часто стає причиною великих особистих проблем.

Алкоголізм у молодому віці, на жаль, зустрічається набагато частіше, ніж у старшому. Причина в тому, що підлітки є соціально незрілими, їх організм більш чутливий до алкоголю, і тому ризик здобути з часом алкогольну залежність є дуже високим. Саме у цьому віці зароджуються перші мотивації до спиртних напоїв, спостерігаються найвищі показники впливу на психіку й організм молодої людини. Поява у цей час такої шкідливої звички зумовлює передчасне погіршення стану здоров’я, деградацію особистості, а також заважає реалізації можливостей молоді.

Студенти переконані, що поряд з медичними, адміністративними та юридичними заборонами, повинна проходити систематична профілактика вживання алкоголю серед молоді.

Тож пам’ятаймо: майбутнє – за здоровими людьми. Бо тільки фізично та духовно здорова особистість здатна творити і приносити користь людям!

Алкоголь – друг чи ворог?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *