Ось уже тиждень, як у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького гамірно – завдячуючи нашим незламним воїнам, заклад розпочав освітній процес в очному форматі. Ще 29 серпня 2022 року до навчання приступили здобувачі освіти ІІ – IV курсів. А 1 вересня до них приєдналися студенти нового набору.

Враховуючи всі нюанси воєнного стану та зважаючи на безпекову ситуацію, у коледжі було проведено врочисту лінійку за участю студентів І і IV курсів. Зі сцени лунали щирі слова вітань від директора коледжу Олександра Давидюка та випускників, благословення на успішний і плідний початок навчального року – від настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ, отця Василя. Під час першого заняття на тему «Ми – українці: честь і слава незламним!» куратори разом зі студентами обговорили витоки незламності українського народу, причетність до цього кожного з нас і наші спільні завдання на шляху наближення перемоги. Упродовж тижня було відпрацьовано дії всіх учасників освітнього процесу у випадку оголошення повітряної тривоги, адже наша особиста безпека – понад усе.

Впевнені:  роки навчання у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького стануть цікавими та незабутніми для наших студентів! Навчаємо і навчаємось – адже нашій країні потрібна освічена нація! Пам’ятаймо: ми – українці! Гордимося цим і віримо в перемогу!

Ми – українці: честь і слава незламним!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *