Щороку Науково-методичний центр ВФПО спільно зі студентським самоврядуванням закладів вищої та фахової передвищої освіти України організовує фотоконкурс-виставку авторських фотографій. Тема цьогорічного фотоконкурсу – «Мандруй. Вивчай. Бережи. Люби свою Україну». У період з лютого по квітень у коледжі проводився перший тур конкурсу. Надзвичайно приємно, що студентське самоврядування коледжу проявило високу активність, усі надіслані світлини (а їх було більше 200) були розміщені у нашій фейсбук-спільноті для ознайомлення. Журі відібрало і відправило у НМЦ ВФПО кращі фотороботи для участі у другому етапі конкурсу.

Оргкомітет другого етапу фотоконкурсу вирішив не визначати переможців цьогоріч, проте рекомендував відзначити 44 кращі роботи зі 126 надісланих. Надзвичайно приємно, що у каталог кращих конкурсних фоторобіт у тематиці «Фотопейзаж рідного краю» увійшла світлина студентки вже ІІ курсу спеціальності «Ветеринарна медицина» Оксани Шевчук. Дівчина нагороджена сертифікатом за результативну участь, а усі учасники ІІ етапу конкурсу (Дарина Балясевич, Дарина Корженевська, Єлизавета Кривоспицька, Марта Муляр, Валентина Усік) отримали сертифікати учасників.

Щиро радіємо творчим успіхам наших студентів!

Світлина студентки Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького – у каталозі кращих фоторобіт Науково-методичного центру ВФПО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *