Комплексний кваліфікаційний іспит є завершальним етапом навчання в коледжі. Для випускників це надзвичайно важливий момент, адже вони підтверджують перед членами комісій рівень здобутих упродовж навчання теоретичних знань та практичних навичок. 

Цьогоріч атестація здобувачів освіти у зв’язку з надзвичайними умовами воєнного стану проходила в онлайн-режимі і тривала з 13 до 21 червня. Студенти ІV курсу спеціальності «Ветеринарна медицина» складали іспит у два етапи – «Інфекційні та інвазійні хвороби» та «Неінфекційні хвороби». До складу екзаменаційної комісії входили: Ю.С.Стронський – голова комісії, кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького; О.Й.Заяць – голова циклової комісії ветеринарних дисциплін коледжу; Л.К.Недопад, В.В.Прус, О.Л.Адамчук – викладачі спеціальних дисциплін. За спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» працювала екзаменаційна комісія у складі: А.О.Бойка – голови комісії, кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького;  В.М.Шульської – голови циклової комісії технологічних дисциплін;  Г.С.Мосійчук, Л.М.Ковальчук і О.І.Чижевської – викладачів спеціальних дисциплін.

Надзвичайно приємно, що студенти продемонстрували членам комісії свою хорошу теоретичну підготовку та практичні навички, вміння застосовувати їх у фаховій діяльності. Щиро вітаємо усіх наших випускників – фельдшерів ветеринарної медицини і техніків-технологів з виробництва та переробки продукції тваринництва – з успішною атестацією і бажаємо успіхів у підкоренні професійних вершин!

Комплексний кваліфікаційний іспит – завершальний етап навчання в коледжі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *