Студенти Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького взяли активну участь в онлайн-турнірі «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах», який проводився на базі Державного біотехнологічного університету. Захід проходив з метою популяризації та формування стійкого інтересу талановитої молоді до тенденцій розвитку провідних галузей України, які відіграють вагому роль у стабілізації економічного розвитку в умовах загострення військових дій на території України, підвищення освітнього рівня, набуття світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу.

Надзвичайно приємно, що усі роботи, представлені нашими студентами, здобули призові місця:

– Дипломом за перше місце нагороджені: студенти групи ІІ спецвет Владислав Шава і Світлана Сагаль (секція «Захист здоров’я тварин в умовах сьогодення», керівник – Олена Йосипівна Заяць);

– Диплом за друге місце отримала студентка групи І вет Злотник Вікторія (секція «Основні правила кібербезпеки при роботі в Інтернеті», керівник – Оксана Анатоліївна Черняк);

– Дипломом за третє місце нагороджені: студентка групи ІІ вет Катерина Крупа (секція «Іппотерапія та кінний спорт», керівник – Інна Євгеніївна Петрук) та студент групи ІІ спецвет Назар Каган (секція «Виведення різних порід собак та їх характерні особливості», керівник – Олена Йосипівна Заяць). Щиро вітаємо переможців і їх керівників та бажаємо їм чергових успіхів! Ми впевнені, що досвід участі в даному турнірі усіх багато чому навчив. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтеся нове, розвивайтеся!

Студенти Рожищенського коледжу – переможці онлайн-турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *