Для виявлення, підтримки творчих здібностей та ініціатив студентської молоді, сприяння розвитку фотомистецтва та поширення його сучасних світових тенденцій Науково-методичний центр ВФПО спільно зі студентським самоврядуванням закладів вищої та фахової передвищої освіти проводив фотоконкурсу-виставки на тему «Мандруй. Вивчай. Бережи. Люби свою Україну».

Відповідно до методичних рекомендацій, перший тур конкурсу проходив у закладі освіти упродовж лютого – квітня 2022 р. Не дивлячись на складний період у житті нашої країни, студенти Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицкого активно долучилися до проведення конкурсу. Для участі у першому турі було надіслано 205 студентських світлин. Конкурсна комісія проаналізувала усі роботи відповідно до критеріїв і відібрала 8 фоторобіт для представлення у другому турі конкурсу.

Вітаємо переможців: Дарину Балясевич (І вет), Оксану Шевчук (І вет), Дарину Корженевську (ІІ вет), Єлизавету Кривоспицьку (ІІ вет), Марту Муляр «ІІІ вет), Валентину Усік (ІV вет). Пропонуємо переглянути роботи талановитих студенток.

Мандруй. Вивчай. Бережи. Люби свою Україну

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *