У рамках Всеукраїнського тижня професійної та професійно-технічної освіти фахівець з профорієнтації Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Вікторія Цехуш та рекрутер Ярослав Гулавський спільно з відповідальною за проведення навчально-виробничої практики Іриною Бєловою організували для студентів Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького зустріч з успішним представником професії. Ментором виступив начальник Рожищенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Ігор Барвінський.

Надихати студентів – справа не проста, проте Ігор Ярославович зумів зацікавити слухачів. Він розповів про свій життєвий досвід і наголосив, що для досягнення успіху в житті потрібно не боятись і рухатись вперед наперекір усім невдачам.

У сучасному світі професія ветеринарного лікаря надзвичайно затребувана. Нині відкривається багато ветклінік, які готові брати на роботу молодих фахівців. «Під лежачий камінь вода не тече!» – наголосив Ігор Ярославович та запросив молодь проходити практику на базі їхнього закладу. Студенти подякували гостям за зустріч і можливість отримати не тільки теоретичні знання, а й практичні навички за обраним фахом.



ДИСТАНЦІЯ – НЕ ПРОБЛЕМА ДЛЯ ЦІКАВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *