У зв`язку з поширенням короновірусної хвороби COVID-19 всі зіткнулись з певними обмеженнями, проте, ми пересвідчилися, що дотримання базових правил епідеміологічної безпеки допомагає втримати ситуацію під контролем.

На жаль, пандемія ще не завершилася. Повідомляють про нові штами коронавірусу. Україна на даний момент увійшла до п’ятірки країн світу, де Covid 19 поширюється з найбільшою швидкістю.

З метою створення безпечного середовища для проведення освітнього процесу в умовах пандемії Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького застосовує різні протиепідемічні заходи, багато з яких вже вам відомі і довели свою ефективність. Однак, одним з найбільш ефективних заходів для епідемічної безпеки є вакцинація.

Станом на сьогодні більше 80% працівників коледжу отримали щеплення. Проте лише повна вакцинація всіх учасників освітнього процесу забезпечить повноцінне та якісне надання освітніх послуг. Найбільшу частку колективу коледжу складають студенти. Тому велике прохання до усіх здобувачів освіти, які вже досягли повноліття, – прийміть правильне рішення щодо переваг профілактичного щеплення, захистивши таким чином своє життя та здоров’я, а також здоров’я ваших рідних і близьких, які можуть бути в групі ризику.

Будьмо захищеними!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *