Студенти ІV курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» проходять виробничу технологічну практику на базі ТДВ «Рожищенський сирзавод».
Рожищенський сирзавод – лідер у виробництві молочної продукції у регіоні та за його межами, а його кваліфікована команда з року в рік працює над удосконаленням технологій виробництва.
Під час проходження виробничої технологічної практики студенти ознайомилися зі структурою підприємства, його розмірами, асортиментом продукції, що виготовляється. Практиканти брали участь у прийманні молока, проводили дослідження молока в лабораторії, ознайомилися з технологією виробництва вершкового масла, твердих сирів, кисломолочних продуктів, проводили пакування та маркування готової молочної продукції. Загалом – отримали безцінний досвід для продовження своєї професійної діяльності після закінчення коледжу за фахом техніка-технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва.