Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято встановлено в Україні Указом Президента України від 14.05.1998 р. № 471/98, враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства.

У цей день у нас є особлива нагода згадати і подякувати за клопітку працю та високу місію нашим бібліотекарям, адже вони виховують грамотного читача, вчать його орієнтуватися у потоці інформації, уміло користуватися ресурсами та послугами бібліотеки. Їм відомі секрети класифікації книг, складання бібліографічних описів та каталогів.

Звичайно, зараз можна завантажити й купити майже будь-яку книгу, але! По-перше, усіх книг не купиш, а в бібліотеці їх можна взяти абсолютно безкоштовно. А по-друге, в бібліотеці є особлива, чарівна «книжкова» атмосфера, яка об’єднує однодумців.

З нагоди свята пропонуємо вашій увазі здійснити віртуальну екскурсію бібліотекою Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького!

Бібліотека – це не тільки сховище літератури. Це цілий світ, відкритий кожному, хто любить книгу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *