Комфорт і затишок у рідній оселі – це основа гармонійного розвитку особистості. У цьому переконані студенти та керівництво Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького. За довгу історію закладу освіти для сотень студентів гуртожиток перетворився на другий дім, куди завжди хочеться повертатися після важкого навчального дня, де можна і відпочити, і провести час з друзями, і наполегливо попрацювати над собою та здобути нові знання.

Саме тому 16 вересня 2021 року тема комфорту стала головною на зборах мешканців гуртожитку. Вихователь Марія Євгеніївна Шульгач познайомила студентів нового набору та нагадала старшокурсникам правила внутрішнього розпорядку гуртожитку, звернула увагу присутніх на необхідність дотримання правил особистої гігієни, бережного ставлення до майна. Інженер з охорони праці Оксана Миколаївна Маїло наголосила на дотриманні усіма мешканцями гуртожитку правил техніки безпеки. У ході бесіди зі студентами директор коледжу Олександр Федорович Давидюк зазначив, що всі ці вимоги підпорядковані єдиній меті – збереження життя та здоров’я студентів.

Щиро сподіваємося, що перебування студентів у гуртожитку буде безпечним, а самі вихованці докладатимуть максимум зусиль задля збереження матеріальних цінностей, адже це їхній дім на всі роки навчання.

Відбулися збори мешканців гуртожитку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *