Випускний – це завжди дуже хвилююча подія, до якої готуються заздалегідь. Випускний – це закінчення перед великим початком… Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, уболівання батьків за своїх дітей…

30 червня 2021 у Рожищенському фаховому коледжі ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького відбувся випускний – головний іспит як для закладу освіти, так і для кожного студента. Випускники коледжу отримали дипломи за спеціальностями «Ветеринарна медицина» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Для студентів це – поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо.

Кожен зі студентів-випускників займе своє особливе місце в історії коледжу. Роки, проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті. Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось, можливо, і з сумом. Але так чи інакше, веселі моменти студентського життя ніколи не забуваються.

Тож щиро вітаємо випускників зі святом і бажаємо наполегливості в досягненні мети, вдалого працевлаштування та особистого щастя!
Нехай час, який був проведений разом із нами, назавжди залишиться у ваших серцях, а знання, що ви здобули, стануть вам у пригоді та сприятимуть у виборі життєвого і професійного шляху, допоможуть у досягненні задуманих цілей!

У добру путь, випускники!

У добру путь, випускники!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *