Одним із найефективніших інструментів пошуку роботи є резюме – короткий виклад найбільш важливих для потенційного роботодавця фактів біографії, в основному пов’язаних із досвідом роботи, навичками та знаннями.

Днями провідний фахівець з профорієнтації Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Вікторія Цехуш у рамках співпраці відвідала Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького. У ході зустрічі фахівець поінформувала студентів ІV курсу спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» про види та структуру резюме, основні вимоги до його написання та зазначила основні помилки, які можна допустити під час складання цього документу.

«Від того, як буде написаний цей документ, залежить не лише ваша кар’єра, а можливо, і все ваше подальше життя», – наголосила Вікторія.

Студенти брали активну участь у ході тренінгу, обговорювали та активно коментували кожен пункт плану. Інформація, яку вони отримали, може стати у нагоді майбутній випускникам коледжу при пошуку першого місця роботи.

P.S. Фото взяті з офіційної FB-сторінки Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Тренінг «Підготовка резюме» від Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *