Щороку у третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля. Цьогоріч цей день припадає на 17 квітня. Як і Всесвітній день навколишнього середовища, він є кульмінацією багатьох заходів, спрямованих на позитивні екологічні зміни. ООН закликає усіх до дії – організувати очищення околиць, відмовитися від використання пластикових пакетів, посадити дерево… Можливості нескінченні!

Напередодні Дня довкілля студентами ІІ курсу спеціальності «Ветеринарна медицина» Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького проведено прибирання та упорядкування підпорядкованої території. Кожен з учасників толоки зробив свій внесок у боротьбу з екологічними проблемами нашого краю!

Тож у День довкілля  звертаємо увагу всіх, хто не байдужий до навколишнього середовища, тих, хто відчуває свою відповідальність перед майбутніми поколіннями. Тільки сумісними зусиллями ми можемо налагодити екологічну ситуацію. Пам’ятайте: чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять. Збережімо наш спільний дім у чистоті!

Збережімо наш спільний дім у чистоті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *