На початку березня 2021 року під патронатом відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради та за ініціативи ВСП «Новокаховський політехнічний фаховий коледж Державного університету «Одеська політехніка» проводився  І Всеукраїнський фестиваль-конкурс (дистанційний) «На струнах Кобзаревої душі», метою якого було залучення талановитої молоді до знайомства з творами, публікаціями, історією життя та становленням Тараса Шевченка як митця, поета і прозаїка, художника, філософа та громадського діяча.

 У конкурсі взяла участь студентка ІІІ курсу спеціальності «Ветеринарна медицина» Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького Юлія Васинюк. Для огляду журі студентка представила  картину-ілюстрацію до поеми «Катерина» Тараса Шевченка під назвою: «Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями, бо москалі – чужі люде, роблять лихо з вами…».

Надзвичайно приємно, що робота Юлії була високо оцінена конкурсною комісією – студентка стала лауреатом І премії у номінації «Образотворче мистецтво»!

Щиро вітаємо Юлю зі здобутою перемогою і пишаємося її успіхами!

Успіхи обдарованої молоді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *