З метою ознайомлення із правилами проведення ветеринарно-санітарної експертизи продукції тваринного і рослинного походження та видачею і веденням відповідної документації студенти групи ІV вет А Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького разом із викладачем Олександром Ющаком під час навчальної практики з дисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології переробки продуктів тваринництва» відвідали лабораторію ветеринарно-санітарної експертизи на ринку у м. Рожище. Завідувач лабораторії Ірина Ісько ознайомила майбутніх спеціалістів зі структурою лабораторії, порядком і особливостями експертизи м’ясної та молочної продукції, яєць, риби, меду, акцентувала увагу на правилах оформлення усіх необхідних документів та нагадала про основні небезпечні інфекційні та інвазійні хвороби, які носять соціальний характер.
